Logo

Nem lasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem lasagne

 

Få den allerbedste opskrift på en nem, lækker og hjemmelavet lasagne. Den smager super godt og er perfekt sammen med en lækker salat og et lækkert brød.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 35 min.

#

1 portion kødsauce (se opskrift)

300 g lasagne-plader (hvide eller grønne, helst forkogte)

Ostesauce:

20 g smør

2 spsk hvedemel

2½ dl bouillon af terning

2 dl kaffefløde eller mælk

2 dl reven ost, parmesan eller Grana

*

1. Forkogte lasagneplader skal blot skilles ad.

Andre plader skal koges efter anvisningen på pakken.

Lad dem dryppe af og skil dem straks ad.

Læg dem på et rent viskestykke.

2. Smelt smørret til ostesaucen i en kasserolle, rør hvedemelet i. Det må ikke brune.

Spæd med bouillon og fløde/mælk under kraftig omrøring.

Lad saucen koge i2 min.

3. Tag gryden fra varmen og rør 1 dl ost i.

Rør til den er helt smeltet.

4. Varm kød saucen i en anden kasserolle.

5. Læg lasagne-plader, kødsauce og ostesauce lagvis i et smurt, ovnfast fad.

Begynd med kødsauce og slut med ostesauce.

6. Drys resten af osten over og sæt retten i en varm ovn ved 225 °C i ca. 30 min.

Se til retten hen mod slutningen; osten må ikke branke, så smager den bittert.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her