Logo

Nigirisushi med wabasi og pighvar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pighvar
Wasabi
Soja
Syltet ingefær
Sushiris
Risvinseddike
Salt
Sukker
 
Sushirisene koges efter anvisning på posen, hvorefter de stilles til afkøling.
Risene blandes med en slat risvinseddike og smages til med lidt salt og sukker.
Risene formes som små rektangulære pølser, smør en anelse wasabi ovenpå, og læg tynde skiver af rå frisk pighvar, torsk, laks eller tun ovenpå.
Spis nigiristykkerne med soja og syltet ingefær, og evt. med yderligere wasabi hvis behovet er der.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her