Logo

Nonya curry powder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g tørrede chilifrugter
250 g korianderfrø
15 g fennikelfrø
50 g spidskommen
6-7 stjerneanis
¾ muskatnød
10 nelliker
1 rulle kanelbark eller 1 stykke kasia bark
50-60 g gurkemeje
10-15 stk hele kardemomme

Vælg de bedste hele krydderier på markedet, tag dem med hjem, rens og vask dem, og tør dem i solen (eller varsomt i ovnen).
Dernæst befries chilierne for stilke og chilier, koranderfrø, fennikelfrø og spidskommen ristes hver for sig i wokken ved svag varme, indtil de tager farve og afgiver aroma.
Kardemommefrøene tages ud af kapslerne, muskatnødden rives og alle
krydderierne males i krydderi- eller kaffemølle.
Hvis de er lidt grove kan de passeres gennem en finmasket sigte.
Kan opbevares i tætlukket beholder i fryseren i meget lang tid.
Denne blanding er især god til kød- og grønsagsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her