Logo

Norske beskøjter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Norske beskøjter

700 g kartofler

250 g rugmel

1 tsk. salt

 

Kog kartoflerne helt møre, og mos dem.

Kom rugmel og salt i den varme kartoffelmos, og ælt det til en dej.

Lad det stå til næste dag.

Ælt evt. mere rugmel i dejen så den ikke klistrer.

Del dejen i boller, der rulles tyndt ud i runde plader, der passer til din stegepande.

Bag dem på panden ved svag varme.

Læg dem derefter på en bageplade, og bag dem 10 minutter ved 150°C, eller til de er helt tørre.

Køl beskøjterne på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
24317-01-2013 15:54:44 Jens Pietras
Kære Mad abc.dk Må jeg bruge jeres billede af de norske beskøjter til en undervisningsaktivitet på siden Historiefaget.dk? Med venlig hilsen Jens Pietras Redaktør på Historiefaget.dk

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her