Logo

Nudelsuppe med kylling 27 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
2 kyllingebryster uden skind (275 g)
2 porrer (250 g)
250 g ægnudler
1 spsk olie
1 ¼ l hønsebouillon
salt og peber
 
1 person:
75 g kyllingebryst uden skind
½ porre (65 g)
65 g ægnudler
¾ tsk olie
4 dl hønsebouillon
salt og peber
 
Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
Snit de ren­sede porrer fint.
Sauter porrerne i en gryde med olie og vend kyllingestykkerne i.
Lad det småstege et par minutter - krydr med salt og peber.
Spæd med bouil­lon og lad suppen simre ca. 8 minutter.
Tilsæt nudler og lad det simre til de er møre - ca. 2 minutter.
Smag til med salt og peber og server med brød.
 
Tips: Det klæder også suppen med lidt krudt i form af chili eller karry
:
Energi pr. portion: 1524 kJ/366 kcal  Protein: 27,8% Fedt: 26,9% Kulhydrat: 45,3%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her