Logo

Nudler med lam - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g kinesiske ægnudler (1 firkant)

Sauce:
1 dl ketchup
½ dl chilisauce (sød eller stærk efter temperament)
1 spsk soja
1 spsk sukker
½ spsk majsolie
2 fed hvidløg
2 forårsløg finthakket med mest muligt af det grønne
250 g lammekød i tynde strimler ( bov eller kølle)
1 dl (snittet kål : kinakål, savoy eller hvidkål)
1 dl sukkerærter (125 g) friske eller frosne
1 dl bønnespirer, friske
½ agurk i snitter u/ skræl

Kog nudlerne og køl dem af på en sigte i koldt vand.
Skær kødet i tynde strimler.
Pisk ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Varm wokken op og slyng olien rundt i den.
Svits hvidløg og løg hurtigt til de får lidt farve.
Kom lam i tynde strimler og kål i wokken og svits 2-3 minutter.
Kom nudler, ærter og bønnespirer i sammen med saucen og varm det hele igennem.
Vend hele tiden i det.
Smag til med soja og chilisauce og evt. salt og peber.
Kom agurken på til sidst evt. sammen med frisk koriander og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her