Logo

Nudler med svinekød i stærk sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler
1 tsk salt
1 forårsløg + 1 ekstra til pynt
2 fed hvidløg
2 røde chili uden kerner
1 tsk paprika
1 spsk rørsukker
1 ½ spsk olie
3 spsk risvineddike
3 skiver ananas
saften af ½ citron
250 g ægnudler
 
Sauce:
2 spsk risvineddike
½ cm. fintrevet skrællet ingefær
1 spsk rørsukker
1-2 tsk soja
 
Dup skinkeschnitzlerne tørre, skær dem i  terninger og drys med salt.
Rens begge forårsløg og skær dem i skrå skiver.
Læg det ene fra til pynt.
Pil og hak hvidløget fint, striml chilien fint, skær ananas i mindre stykker og sæt vand over til pasta.
Kom olien i en wok eller en stor sauterpande og varm den op.
Lynsteg kødet 2 minutter på hver side (2 sider), skub det ud til siden og
steg forårsløg, hvidløg, chili, paprika og rørsukker i olien og vend kødet
rundt heri.
Tilsæt eddike, ananas og citronsaft.
Lad det glasere retten i ca. 2 minutter og tag retten af varmen.
Kog nudlerne i det boblende vand i 2-3 minutter, til de er færdige og
skyl dem straks med koldt vand.
Server straks idet man kan dyppe nudlerne i saucen, lægge kødet oven på eller ved siden af nudlerne og pynte med forårsløg.
Man kan give fintstrimlet kål, spire og frisk ananas til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her