Logo

Nye gulerødder med citron og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nye gulerødder med citron og persille

 

Nye gulerødder bør nydes med ganske lidt tilberedning og krydderier. Se hvordan her på madABC.dk - bedst og flest opskrifter

2-4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 7 min.

 

#

1 bundt nye gulerødder

¼ liter kogende vand

3-5 sorte peberkorn

1 tsk groft salt

1 spsk olie

½ citron

1 lille bundt persille

*

 

Vask eller skrub gulerødderne, og læg dem i et lag i en bredbundet gryde.

 

Hæld kogende vand ved, og tilsæt peberkorn, salt og olie.

Damp dem under låg i 3-5 min. (efter tykkelse) til de er møre, men sprøde.

 

Dryp de dampede gulerødder med citronsaft, og drys med hakket persille.

 

Server straks eller afkøl dem, og server dem som salat med drys af fintsnittede radiser og sorte oliven.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her