Logo

Nytårskonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g sukker
1 dl fløde
100 g smør eller margarine
100 g kokosmel
6-8 grofthakkede cocktailbær
 
Kog sukkeret med fløden i 5 min.
Tag det af varmen og lad det svale lidt.
Rør smør og kokosmel sammen med coctailbær.
Rør det i sukkermassen.
Kom det i en flad skål eller form 10x15 cm.
Lad massen blive stiv og skær den herefter i små terninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her