Logo

Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 - 1 ½ kg oksebryst (tværreb)
Ca. 2 l vand
salt
½ - 1 bladselleri
2 peberfrugter
2 - 3 løg
1 spsk rosenpaprika
1 dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
1 ¾ dl cremefraiche
       
Kog kødet møre i vand tilsat salt, 2 ½ - 3 timer. Tag kødet op.
Rens og del grønsagerne. Kog dem 15 - 20 min. i den skummede suppe. Skær kødet i terninger og kom det på suppen sammen med tomatpuré og paprika.
Server suppen med cremefraiche. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her