Logo

Oksebryst med flødepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg letsaltet oksespidsbryst
1 løg
2 - 3 gulerødder
1 porre eller porretop
8 - 10 hele peberkorn
 
Flødepeberrod:
2 ½ dl piskefløde
sukker
citronsaft
4 - 5 spsk reven peberrod
 
Kom kødet i en gryde med vand, der dækker, og bring det i kog.
Skum suppen og tilsæt de delte grønsager og peberkorn og lad kødet koge mørt ved svag varme 2 - 2 ½ time.
Lad kødet blive koldt.
Skær det i skiver og servér det med friskreven peberrod, flødepeberrod og pickles.


Flødepeberrod:
Pisk fløden stiv. Smag den til med 1 - 2 spsk sukker og lidt citronsaft samt friskreven peberrod.
 
Serveres på groft rugbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her