Logo

Oksebryst med pickles og peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
2 store skiver kogt oksebryst
2 spsk mellemsød pickles
1 spsk friskhøvlet peberrod
1 tomatspringer
½ tsk hakket persille

Læg de 2 skiver kogt oksebryst på brødet.
Kom pickles ovenpå som en bræmme i midten.
Læg tomatspringeren ovenpå og kom en tot høvlet peberrod på hver side af tomaten.
Drys hakket persille over peberroden.

Kogning af oksespidsbryst:
Spidsbrystet koges i vand med forskellige urter og grønsager såsom løvstikke, persille, laurbærblade, løg, salt og peber og 2 spsk flydende Maggi-krydderi.
Lad brystet koge under låg, til det er mørt.
Prøv at stikke i det med en stegegaffel.
Det kan godt tage 2 timer eller mere, alt efter størrelse.

Tomatspringer: En skive tomat skæres fra midten og ud. Skiven vrides og sættes på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her