Logo

Oksefarssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksefarssuppe

4 pers.

 

100 g bacon
500 g hakket magert oksekød
1 spsk karry
3 løg
1 dåse flåede tomater
1 ½ l oksekødsbouillon
1 dl fløde 13%
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk frisk peberrod
cayennepeber og salt
Pynt: frisk purløg

Svits bacon let i en gryde. Kom fars samt hakket løg i, drys karry ved.

Rør rundt til kødet er smuldret og brunet.
Hæld tomaterne og væden ved.

Drys lidt caynnepeber ved - ikke for meget, det er meget stærkt.

Hæld bouillon i og lad det koge i 20 min.
Tilsæt cremefraiche og høvlet peberrod.

Hæld fløden i og rør godt rundt.

Smag til med salt, evt. mere karry og cayennepeber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 6.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
18602-11-2012 23:57:56 kasper
Man kan med foredel smide et kvare hvidkåls hovede i!!!!

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her