Logo

Oksefilet i madeira i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksefilet
2 dl bouillon
1 citronskive
½ tsk stødt muskatnød
¼ tsk stødt nellike
madeira
salt

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid fileten med citronskiven og salt den. Læg den i stegesoen. Strø muskat og nellike på og hæld bouillon ved. Steg oksefileten ved 250 º i 45 minutter til 1 time. Jævn evt. skyen og smag til med madeira og evt. ekstra krydderier. Serveres med pommes frites, asparges og ærter eller rosenkål rystet i smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her