Logo

Oksefilet med bagte tomater og hvidløg 30 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
4 bøffer af afpudset oksefilet (i alt 600 g)
1 kg tomater
4 hele hvidløg
10 g smør/plantemargarine
½ spsk olie
timian, salt og peber
 
1 person:
1 bøf af afpudset oksefilet (150 g)
250 g tomater 1 helt hvidløg
2 ½ g smør/plantemargarine
⅓ tsk olie
timian, salt og peber
 
Pak hvidløgene enkeltvis ind i bagepapir.
Halver toma­terne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl dem med olie og drys med timian, salt og peber.
Sæt hvidløg og tomater i ovnen ved 1400 i 3-4 timer.
Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en varm pande med smør/plantemargarine ca. 3 minutter på hver side. Skær toppen af de bagte hvidløg og server dem til bøf­ferne sammen med de bagte tomater.
Hvidløget spi­ses ved at man presser hvidløgsfeddet op af skallen.
Det er helt blødt og kan smør/plantemargarinees på brød eller spises fx. i en bagt kartoffel.
 
Energi pr. portion: 1561 kJ/375 kcal  Protein: 41,1% Fedt: 29,8% Kulhydrat: 29,1%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her