Logo

Okseinderlår med grønsager i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg okseinderlår
salt
peber
citronsaft
smør
1 porre
2 gulerødder
¼ selleri
1 løg
1 ds flåede tomater
1 ½ dl rødvin
hvedemel
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid kødet med salt, peber og citronsaft. Læg den i stegesoen. Gør porre, løg, gulerødder og selleri i stand og findel dem. Læg dem ved siden af kødet sammen med de flåede tomater. Hæld rødvin over og læg smørklatter på kødet.

Steges ca. 1 ¼ time ved 250 º Jævn evt. skyen med lidt hvedemel og farv den med kulør.

Serveres med pommes frites.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
493914-02-2016 15:56:31

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her