Logo

Oksekødsfyld til enchiladas og tacos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert hakket oksekød
1 stort hakket løg (evt. 1 rød peberfrugt i små tern).
2 spsk majsolie
2 fed finthakket hvidløg
2 ½ dl tomatpure
1 tsk tørret oregano
½ oksebouillonterning
2 friske røde chilier eller
½- 1 tsk stærk chilipulver
salt
 
Svits løgene i olien, til de er klare, tilsæt kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve.
Såfremt der bruges peberfrugt, skal den i gryden nu.
Tilsæt hvidløg, oregano og så meget tomatpure, at saucen bliver tyk.
Skær de rensede chilier i tern og kom dem eller chilipulver i gryden sammen med ½ oksebouillonterning opløst i lidt kogende vand.
Smag til med salt.
Dæmp varmen og lad saucen koge meget småt uden låg i mindst ½ time, eller til den er meget tyk.
Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller 12 tacoskaller sammen med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her