Logo

Oksemørbrad på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mørbradbøffer
2 salatløg
2 friske chili
1 lime (saften)
olivenolie
salt
peber

Skær kødet i tern og sæt det på spid med delte salatløg. Mariner spiddene i et fad, med limesaft, chili og olivenolie. Krydr med salt og peber. Og lad det marinerer i 5 minutter. Grill eller steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Server med en frisk salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her