Logo

Oksepaté med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket oksekød
1 æg
2 fed hvidløg
1 bakke friske champignon
3 spsk hakket persille
lidt rasp
lidt piskefløde
1-2 ds flåede tomater
salt og peber

Champignon rengøres og hakkes fint med kniv.
Persillen hakkes.
Alle ingredienser røres sammen og formes som et franskbrød.
Dette lægges i et smurt ovnfast fad, hvorved der hældes 1-2 dåser flåede tomater.
Tilberedes i ovn 175-200ºC i ca. 1 time.
Retten pyntes med persille.
Serveres varm eller kold med flûtes + salat af revet hvidkål og gulerødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her