Logo

Oksetykkam med svampe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksetykkam.
½ kg bl. svampe
12 kartofler
4 gulerødder
2 dl fløde
lidt portvin
 
Stegen svitses på panden,
Hele kartofler, gulerødder i skiver, lægges i bunden af stegesoen, 2 dl vand og fløde tilsættes, sammen med lidt portvin.
Stegen lægges ovenpå og langs med siderne lægges svampe.
Det hele sættes i en ovn på 200°C, og steger i cirka 2 til 2 ¼ time.
Saucen kan jævnes efter behov.
 

Tips:der kan også tilsættes sherry eller rødvin, dog max 1 glas, da det
hurtigt vil give for meget smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her