Logo

Oksewok med asparges og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksewok med asparges og ærter

 

Denne ret er hurtig at få på bordet. Sæt risene over at koge inden du går i gang med wokken så bliver det hele færdigt på en gang.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g oksekød (wokstrimler)

1 chili (finthakket)

1 fed hvidløg (knust)

1-2 tsk ingefær (revet)

1 spsk soja

1 tsk farin

1 spsk sesamfrø

½ spsk olie

125 grønne asparges (fintsnittet)

125 g sukkerærter (fintsnittet)

½-1 spsk mørk sesamolie

frisk koriander (eller bredbladet persille)

salt og peber

Tilbehør: kogte ris

*

 

Vend kødet sammen med chili, ingefær, hvidløg, soja og farin og lad det trække 20 min.

Rist sesamfrøene gyldne i en tør wok og læg dem til side.

Hæld olie i wokken og steg kødet 3-4 min.

Tilsæt grønsagerne og steg under omrøring i 3-4 min.

Tilsæt sesamolie og smag til med salt og peber.

Anret med kogte ris og drys med sesamfrø og koriander eller persille.

 

TIPS: Hvis du ikke har sesamolie, kan du bruge 1 spsk sesamfrø ristet i spsk (koldpresset) olie.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her