Logo

Olie med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Qlio al basilico
Brug denne olie til forskellige ting som f. eks. bruschetta eller til tomatsalat.
Eller som krydderi på pasta. Eller i brød. Den kan holde en uge i køleskab.

2 håndfulde frisk basilikum
1 fed hvidløg
2 tsk salt
3 dl olivenolie

Skyl basilikumen grundigt og pil hvidløget. Skold basilikum og hvidløg i 10 sekunder i spilkogende vand.
Tag basilikumen og hvidløg op med en hulske og køl det lynhurtigt af i iskoldt vand. Tør det i køkkenrulle.
Blend basilikum, hvidløg, olie og salt med en stavblender.
Opbevar basilikumsolien i et skoldet og tørt syltetøjsglas.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her