Logo

Omelet med skinke og fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med skinke og fennikel

 

Omeletter kan laves på mange måder og kan afhængig af indhold spises til både morgenmad/brunch eller frokost. Her laves retten med skinke og fennikel. En ret der er hurtig og nem at lave.


#

2 tsk olie
½ løg i skiver
1 lille fennikelknold
2 uskrællede kartofler
4 pasteuriserede æg
40 g skinke

Evt. rød peber
100 g brød
*


Sauter løgene i olivenolie 5 min. ved jævn varme.
Tilsæt snittet fennikel og kartoffel i tynde skiver og steg dem under jævnlig omrøring i ca. 20 min. til de er møre.
Krydr med salt og peber.


Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber.
Skær skinken i små tern.


Når kartoffelskiverne er møre, tilsættes skinke og æggemasse.
Løft lidt op i fyldet, så den flydende æggemasse kan løbe ned i bunden, og steg ca. 10 min. til æggemassen er stivnet og fast på undersiden, men stadig fugtig på oversiden.


Stil panden ind under grillen i ovnen i ca. 1 min. til oversiden er gylden og hvælvet.
Hold godt øje med omeletten, så den ikke brænder på.
Server straks med et stykke brød til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her