Logo

Omelet surprise med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er en kold surprice og en meget lækker dessert

 

Kagebund:

100 g blødt smør

100 g sukker

2 æg

100 g hvedemel

Fyld:

ca 500 g brombær

3 spsk sukker

4 spsk likør eller rom

ca. ¾ l vaniljeis

Marengsdej:

10 æggehvider

10 spsk flormelis

ca. 50 g mandelflager

 

Rør smørret med sukkeret, og rør æggene i et ad gangen.

Sigt melet i og rør, til dejen er let og luftig.

Fyld den i en smurt form og bag kagebunden midt i ov­nen ved 225°C i 15 min.

Kom brom­bærrene, der er drysset med sukker og overhældt med likør på den bagte kage­bund.

Pisk æggehviderne meget stive og sigt flormelisen i.

Fordel isen i skiver over brombærrene og fordel marengsmassen over kagen, så den helt dækker isen.

Drys med mandelflager og sæt desserten i ov­nen på 275°C på nederste ribbe i 6-­8 min.

Server desserten straks efter, at den kommer ud af ovnen og er gylden i toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her