Logo

Orange- og pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g sukker
1 spsk hvidvinseddike
1 dl hvidvin
saften af 2 appelsiner
saften af ½ citron
4 dl andefond
1 spsk grønne peberkorn

Sukkeret karameliseres.
Tilsæt derefter eddiken der koger lidt ned, derefter vinen, og til sidst tilsættes saften og fonden, det hele reduceres og tilsættes de grønne peberkorn.

Serveres fx. til and.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her