Logo

Orange hirsetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl hirse
1/8 tsk havsalt
6 dl vand

Fyld:
1 lille hokkaidogræskar
1 spsk kuzu
¼ dl vand
bundt persille
1 tsk tamari

Kog hirsen i salt og vand. Lad den simre i 20 min. uden at røre i den.
Skær græskarret i stykker af 2 x 2 cm. og kog det op i tamari.
Lad det simre i 20 min., eller til det er mørt (trykkog evt. 10 min.).
Rør kuzu op i koldt vand.
Purér græskarret fint og tilsæt kuzu'en.
Bring massen til kogepunktet.
Når hirsen er færdig, trykkes den i en form og græskarmassen hældes ovenpå.
Hak persillen og strø den over.
Serveres kold eller varm, evt. med dampet grønkål.

Variation: brug gulerødder i stedet for græskar.
Denne tærte er fin at servere som frokostret.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her