Logo

Orientalske kødruller med løse ris og 4-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødruller:
1 chili, rød eller grøn
1 fed hvidløg
6 meget tynde skinkeschnitzler, ca. 100 g pr. stk
30 g smør
1 løg
meget lidt anis
2 spsk sød indonesisk soyasauce
2 dl vand

5 ½ dl vand
3 dl løse ris

1 rød peberfrugt
½ agurk
6 ringe ananas
½ dl rosiner

Skyl chilien. Tag kernerne ud. Hak chilien
Pil og pres hvidløget.
Kom chili og hvidløg i en lille skål. Bland det.
Fordel blandingen på de 6 skiver kød.
Rul hver skive sammen og luk med en kødnål.

Kom smørret i en sauterpande. Brun det og skru ned.
Læg kødrullerne i panden og brun dem på alle sider.
Pil og hak løget.
Kom løget i panden.
Drys ½ tsk salt, lidt peber og anis over kødrullerne.
Hæld soyasauce og vand i panden.
Læg låg på panden og steg i 8 minutter.
Vend kødrullerne og steg i 8 minuter.
Smag retten til.

Løse ris:
Hæld vand og ½ tsk salt i en gryde. Læg låg på gryden og kog vandet. Skru ned.
Hæld risene i gryden. Læg låg på gryden og kog i 12 minutter.

4-salat:
Skyl peberfrugten. Tag kernerne ud og skær den i terninger.
Skyl agurken og skær den i terninger.
Skær ananasringene i små stykker.
Kom peberfrugt, agurk og ananas i en glasskål. Bland.
Drys rosiner over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her