Logo

Osso buco i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En stegeso, eller römertopf, er blevet populær at lave retter i, hvilket er naturligt, da stegesoen holder på smagen, og gør denne ret med kalveskank mør og lækker og lige til at sætte tænderne i

 

4 tykke skiver kalveskank
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk tomatpure
4-6 tomater
2 ½ dl bouillon
2 dl hvidvin
½ tsk rosmarin
½ tsk basilikum
hvedemel
smør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Gnid skiverne af kalveskanken med salt og peber og læg dem i stegesoen.

Pres hvidløgssaft over kødstykkerne.

Tilsæt tomatpure, flåede tomater, bouillon og rosmarin og basilikum.

Steg osso buco i ca. 2 ¼ time ved 200ºC.

I de sidste 10 minutter koges hvidvinen med.
Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (13 stemmer)
Siden er blevet set 13.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her