Logo

Osteflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Osteflûtes

 

3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet.

#

15 g gær

3 dl vand

1 tsk salt

1 spsk olie

1 dl reven ost + ekstra til drys

ca. 500 g hvedemel (8 dl)

+

1. Smuldr gæren og udrør den i det lune vand.

Tilsæt salt, olie, og reven ost.

 

2. Kom melet i lidt ad gangen og ælt dejen smidig.

Stil den til hævning på et lunt sted i 3-4 timer.

 

3. Ælt dejen let sammen og del den i 3-4 portioner.

Rul hver portion til flutes.

Lad dem efterhæve på bagepladen belagt med bagepapir i 1 time.

 

4. Snit brødene på skrå og pensl med vand eller mælk.

Bag dem i midten af ovnen ved 225 °C i 15-20 min.

Drys lidt reven ost på brødene, når der er 5 min. tilbage af bagetiden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her