Logo

Ostegratineret rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rosenkål
salt, peber
citronsaft
2 spsk smør
1 spsk hvedemel
1 dl fløde
1 tsk muskatnød
50 g flødeost
150 g røget skinke
150 g mild ost
 
Pil og skyl rosenkålene.
Kog hovederne møre (ca. 15 min) i vand med salt, peber og 1 spsk citronsaft.
Smelt smørret i en gryde.
Drys melet i og spæd med kogevandet fra rosenkålen.
Kom fløde ved og kog saucen jævn.
Rør flødeosten blød, pisk den ud i saucen og smag til med muskat.
Skær røget skinke i tern og kom det sammen med de afdryppede rosenkål i et smurt fad.
Hæld saucen over og læg osteskiver på.
Bag retten i ovn ved 200ºC, til osten er smeltet eller let gratineret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her