Logo

Ostesuppe med porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk porre
2 tsk smør
3 tsk hvedemel
1 liter bouillon
⅓ liter ost (reven fed ost)
1 stk æggeblomme
¼ liter fløde
Rejer
Muslinger (dåse)
Bladselleri
Agurk
Peberfrugt
 
Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune.
Rør melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen.
Lad koge 3-5 min.
Rør osten i og lad den smelte.
Suppen må *ikke* koge nu, ellers bliver osten sej.
Smag til med salt og peber.
Rør æggeblommen sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.
Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her