Logo

Ovnstegt hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 gram hamburgerryg 
smør

 
Forvarm ovnen til 200ºC.
Tag hamburgerryggen og et stykke folie, smør med smør, jævnt over det
hele på den blanke side af foliet.
Rul hamburgerryggen ind i foliet, så den matte side af foliet er udad.
Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad, med lidt vand i, og sæt den i
ovnen, 1 time pr kg

 
Tips: Denne måde at tilberede hamburgerryggen på gør at den ikke
mister smager og at den bliver saftig og lækker. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (131 stemmer)
Siden er blevet set 70.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
74207-02-2015 18:03:29 Elvira christensen
Det var en hel oplevelse .vi fik fine majs til Hej Hej
74316-05-2014 15:30:15 Kim Kjærgaard
Smager! Og retten er ikke tør som ved andre metoder. Vil påstå at sovs kan udelades. Vend kartofler eller pasta I saften I stedet. Server med grønt.
74410-03-2014 15:59:08 Per Larholm
Bliver spændende at prøve :-)
74506-02-2014 16:05:11 BT
Det er nemlig godt. Har gjort sådan i mange år. Dog ikke med vand i den ovnfaste fad. Men saften fra hamburgryggen er god til at hælde i sovsen. Når man får det engang imellem.
74630-12-2013 15:47:22 Karin
DET må prøves i aften, hvor den traditionelle nytårsmiddag med hamburgerryg, sønderjysk grønlangkål og brunede kartofler fortæres til fordel for helstegt oksemørbrad i morgen. Måske du også har en vidunder-opskrift på oksemørbrad? :-)
74722-11-2013 19:17:48 yrsa thane thomsen
En rigtig dejlig måde at tilberede hamburgerryg på.
Fantastisk dejlig og saftig.


74831-01-2013 14:17:49 Olaf
Den bliver bare super sådan. Den blev lidt glasseret på overkanten med en blanding af akaciehonning, sennep provenciale og brun farin. mummmmm. Så saftiiiiig. Tilbehør: kogte kartofler, gulerøder og porre. Dertil sauce hollondaise.
74905-01-2011 12:54:27 Marianne Klüglein
Jeg har aldrig før fået så super lækker og saftig en hamburgerryg - har givet opskriften til mange efterhånden, som er ligeså begejstrede for den
venlig hilsen

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her