Logo

Ovnstegt hornfisk med ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små hornfisk uden ben (ca. 300 g)
1 tsk olie
salt og kværnet peber
2 faste æbler
2-4 små nye løg (eller 2 almindelige)
½ dl vand
1 spsk citronsaft
1 kvist frisk timian
2 tsk honning
100 g ribs
 
Tilbehør: små kartofler
 
Skær hornfisken i 3 stykker (klip finnerne af hvis de stadig er på).
Dup dem tørre og læg dem på en plade med bagepapir.
Pensl overfladen med lidt olie og krydr med salt og peber.
Bag dem lige til sidst øverst i en 225ºC varm ovn til overfladen får brune pletter, ca. 8 minutter efter tykkelse.
Skær løg og æbler i både.
Kom dem i en gryde med vand, citronsaft og timian.
Damp dem møre under låg, ca. 6 minutter.
Tag dem op og hold dem varme. Kom honning i gryden og kog væden lidt ind.
Kom ribsene i 2-3 minutter.
Læg hornfisken i lag med lidt løg og æbler imellem.
Server resten ved siden af med lidt timian og læg ribsene med lage i kanten.
Giv kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her