Logo

Ovnstegt kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin a 1,2-1,5 kg
1 tsk salt.
½ tsk friskkværnet peber.
1-2 spsk chilisauce.
smør/olie til pensling.
3 dl rødvin.
rosmarin.

Den rengjorte kanin gnides godt ind i krydderblandingen og lægges i et velsmurt ovnfast fad med ryggen opad.
Kaninen penles godt med halv-smeltet smør/olie.
Steges i oven ved 180ºC, i 1 time med lidt vand i fadet.
Kaninen pensles jævnligt, den må ikke tørstege, om nødvendigt kan kaninen dækkes med folie, under en tid af stegningen.
Rødvinen tilsættes skyen.
Er kaninen ikke tilstrækkelig brunet, kan den efterbrunes under grillen.
Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et varmt fad, hæld lidt af skyen over. Resten af skyen smages til og jævnes.
Serveres med brune kartofler og salat eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her