Logo

Ovnstegt masalatorsk - 3 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
1 hakket rød chili
2 fed hakket hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
1 tsk sennepsfrø
en stor knivspids gurkemeje
2 kryddernelliker
2 kardemomme"korn"
5 peberkorn
3 spsk vand
1 tsk olivenolie
3 spsk fedtfattig yoghurt naturel
25 g brød krummer
500 g torskefilet
250 g modne tomater, hakkede
Pynt:
citronbåde og -skal
korianderblade
 
Blend chili, hvidløg, ingefær, sennepsfrø, gurkemeje, kryd­dernelliker, kardemomme, peberkorn og vand til en pasta.
Anvend eventuelt en morter og støder.
Opvarm olien i en lille gryde og svits chilipastaen, indtil olien kommer op til overfladen.
Tag gryden af varmen og rør yoghurt og brødkrummer i blandingen.
Læg torsken i et ovnfast fad og fordel chilipastaen over.
Drys derefter de hakkede tomater over, dæk fadet til og stil det i en forvarmet ovn ved 200ºC i 30 minutter, eller indtil fisken er færdig.
Serveres med citron både og kogte ris vendt med korianderblade og strimler af citronskal.
 
kJ 640; protein 26; fedt 3 g; kulhydrat 7 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her