Logo

Ovnstegt torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g stegetorsk
salt

2 porre
3 gulerødder
1 rødløg
salt
peber
smør
bouillon

Skær porrerne i skiver, riv gulerødderne groft og finsnit løget.

Blancher grønsagerne, og bland dem derefter med salt og peber, og læg dem i bunden af et ovnfast fad.

Læg torsken i herpå og pensel den med smeltet smør og drys med salt.

Hæld vand eller grønsagsbouillon i fadet så grønsagerne lige er dækket.

Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i en halv time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her