Logo

Ovnstegt torsk fyldt med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl brødkrumme blandes med
2 top spsk hakket skinke,
2 spsk hakket purløg,
frisk timian,
reven skal og saft af ½ citron,
et lille revet løg,
reven muskatnød,
hakket persille,
lidt salt, godt med peber og
ca. 75 g smeltet smør eller baconfedt.

Torsken gnides udvendig og indvendig med citronsaft og fyldet kommes i. Fisken sys sammen og lægges i en smurt bradepande.
½ liter flåede, hakkede tomater,
250 g skiveskårne champignoner,
et par hakkede skalotteløg og
hakket persille drysses over.

Bradepanden dækkes med alufolie og sættes i en 225ºC varm ovn fra 20 til 45 minutter alt efter torskens størrelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her