Logo

Ovnstegte hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jomfruhummerhaler  
presset hvidløg  
salt  
persille  
en lille smule karry  
smørklatter efter behov
 
Jomfruhummerhalerne lægges tæt sammen i et ovnfast fad og krydres med presset hvidløg, salt, persille, en lille smule karry og smørklatter efter behov. Jomfruhummerhalerne sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 180°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her