Logo

Ovnstegte jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
100 g perlesukker
1 bæger cremefraiche 18 %
2 spsk rom/Cointreau
 
Rens jordbær, vend dem i perlesukker og stil dem i rækker i et ovnfast fad.
Sæt dem i ovnen og tænd for grillen.
Når jordbærrene begynder at få mørke pletter er de klare til at blive serveret med kold cremefraiche, rørt op med rom eller Cointreau.
Anret portionsvis på tallerkener med evt. med lidt revet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her