Logo

Ovnstegte kartofler 19 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 ½ kg store kartofler
2 spsk olivenolie
frisk eller tørret timian
salt og peber
 
1 person:
375 g store kartofler
1 ½ tsk olivenolie
frisk eller tørret timian
salt og peber
 
Skrub kartoflerne rene - hvis de er gamle, kan de skrælles.
Skær dem i store både og vend dem med olie og krydderier.
Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225ºC i ca. 25 minutter.
 
Tips: Ovnstegte kartofler kan varieres på mange må­der. De kan vendes med karry, med citronskal og knust hvidløg, med chilipulver og/eller spidskommen, eller hvad du har lyst til. Når du bruger bagepapir, kan du bruge mindre olie og evt. helt udelade den.
 
Energi pr. portion: 1597 kJ/383 kcal  Protein: 7,6% Fedt: 19,3% Kulhydrat: 73,1%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her