Logo

Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney

4 hele rødspætter
3 røde peberfrugter
5 tsk rapsolie
1 æble
1 løg
1 tsk karry
1 spsk hvedemel
5 dl fiskebouillon
Havsalt og peber fra kværn

Tilbehør: Kogte ris og Mangochutney

 

Tænd ovnen på 225°C.
Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle.
Rids rødspætterne på langs på begge sider.
Rens og skyl peberfrugterne, skær dem i brede både.
Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie.
Krydr peberfrugter og rødspætter med salt og peber, og bag dem i ovnen i 20 min.
Skræl æble og løg, og riv dem groft.
Varm 2 tsk olie op i en gryde.
Kom de revne æbler og løg i olien og svits.
Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik.
Tilsæt bouillon, og pisk indtil saucen koger.
Skru ned for varmen, og lad saucen småkoge 10 min.
Blend saucen, og smag til med salt.

Server rødspætter og peberfrugter med karrysaucen, kogte ris og mangochutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her