Logo

Pølsegryde med beans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g smør
300 g forkogt medisterpølse
1 stort løg
450 g baked beans
75 g tørrede abrikoser
1 spsk farin
½ tsk sennepspulver

Brune medisterpølsen i smør på en pande.
Tag pølsen op og skær den i tykke skiver på skrå.
Hak løget og abrikoserne fint.
Svits begge dele på panden.
Bland pølsestykkerne i og drys med farin og sennepspulver.
Tilsæt bønnerne og smag til med salt og peber.
Hæld det hele op i et ovnfast fad, der stilles i en varm ovn ved 180°C i 30 minutter.
Retten kan gøres klar aftnen i forvejen og stilles i ovnen, så snart man står op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her