Logo

Pølserisotto - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g pølse max 5%
2 dl ris
1 tsk olie
2 skivedeforårsløg
½ l. bouillon
200 g broccoli
250 g ærter
persille

Rist pølseskiver i olie og herefter løgene og ris.
Tilsæt bouillon, krydr med salt og peber og kog 10 minutter.
Tilsæt broccolibuketter og ærter og kog 5 minutter.
Pynt med grofthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her