Logo

Panang karry - kødboller i karry på thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
2 tsk Panang karrypasta
2 tsk hvidløg - finthakket
5 kaffir limeblade
1-2 løg - i smalle både
1 ds kokosmælk (400 ml) og lidt vand
2-3 spsk groft jordnøddesmør
2-3 spsk fiskesauce
1 spsk sukker
50 g smør

Oksekødet formes til små kødboller, gennemsteges i smør og stilles til side.
Steg derefter karrypasta, hvidløg og kaffir limeblade i fedtstoffet fra kødbollerne og tilsæt løgbådene.
Kom kokosmælken i og derefter jordnøddesmørret under omrøring.
Smag retten til med fiskesauce og sukker.
Fortynd evt. saucen med lidt vand, den må ikke være for tyk
Opvarm til sidst kødbollerne i saucen.
Retten serveres med ris og grøn salat og evt. frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her