Logo

Pandekager med karry-passionsfrugtis...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

chokolade og honning - (2 personer)
 
Pandekager:
1 æg
60 g hvedemel
1 spsk sukker
Kardemomme
1 ½ dl mælk
3 spsk smeltet smør
 
Is:
3 rynkede passionsfrugter
½ appelsin
1 æg
2 æggeblommer
Korn af ¼ stang vanilje
½ tsk karry tilsat korn af 1/8 stang vanilje
50 g sukker
2 dl fløde
Orangelikør (kan udelades)
 
Chokolade og blomsterhonning
 
Pandekager: Rør æg med sukker og derefter hvedemel og kardemomme til en lind, glat masse.
Tilsæt smør og rør videre til en konsistens af tyk fløde under tilsætning af mælk.
Bag pandekagerne på en slip-let­pande uden yderligere fedtstof.
 
Is: Skrab kødet ud af passions­frugterne og blend med saft af appelsin. Si massen.
Pisk æg og blommer til en fast skum med vaniljekorn, vanilje-kar­ry og sukker.
Pisk fløden og vend den med æggemassen.
Smag til med pas­sionsfrugtsaften.
Tilsæt evt. lidt orangelikør.
Frys cremen i en passende form. (rør ofte under indfrysning)
Smelt chokoladen i et vandbad, pensl pandekagerne og rul dem med isen.
Pensl pandekagerne udenpå med honning, der evt. kan serve­res som sauce til pandekagerne.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her