Logo

Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert mellemmåltid eller dessert

Ide til lækkert mellemmåltid

 

2 tsk solsikkeolie

3 spsk let- eller minimælk

1 knsp havsalt

1 æggeblomme,

1 spsk hvedemel

½ pære

1 tsk citronsaft

flydende sødemiddel

10 g mørk chokolade

1 tsk mandelsplitter

*

A. Rør 1 tsk olie, mælk, salt, æggeblomme og mel sammen, hæld det gennem en si og lad dejen hvile i 20 min.

 

B. Skræl pæren, fjern kernehuset og skær den i tynde skiver.

Varm lidt vand op med citronsaft og sødemiddel og damp pæreskiverne i ca. 5 min. De må ikke opløses. Lad dem dryppe af i en si.

 

C. Smelt chokoladen over vandbad.

Rist mandlerne på en tør pande, til de er gylden brune.

 

D. Varm resten af olien op på en pande og bag en pandekage.

 

8 Smør chokoladen på pandekagen, læg pæreskiverne på og drys med mandelsplitter. Rul pandekagen sammen og server den.

 

Madopskrift billede

Se også: Pandekager med jordbær

 

Pr portion 475/144 kJ/kcal. 2 g protein. 4 g fedt. 16 g kulhydrat. 3 g fibre
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her