Logo

Pandekager på grill med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g hvedemel
1 spsk sukker
1 tsk groft salt
Reven skal af ½ citron
3 dl mælk
3 Æg
75 g smør

Fyld:
1 l. vaniljeis

Pynt:
Chokoladesauce
hasselnøddeflager

Grillede Pandekager:
Bland hvedemel, sukker, salt og citronskal. Pisk mælk i lidt af gangen, til en klumpfri dej. Pisk æggene i. Tilsæt smeltet smør. Bag dem til de er lysebrune på begge sider.

Servering:
Skær isen i bjælker, og rul dem ind i pandekagerne lige inden servering. Hæld chokoladesauce udover, og pynt med nøddeflagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her