Logo

Pandesauce med piskefløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandesauce med piskefløde

 

Denne opskrift er en klassiker i det danske folkekøkken. Hér på siden får du alle de bedste opskrifter samlet ét sted. (4-5 pers.)

 

# Ingredienser

2 store zittauerløg

30 g smør

¼ liter piskefløde

½-1 tsk groft salt

kulør.

 

* Fremgangsmåde

Pil løgene og skær dem i tynde skiver.

Kom smørret i panden og vend løgene heri, til de er gyldne.

Tilsæt derefter piskefløde og lad saucen koge, til den er jævn, ca. 5 min.

Smag saucen til med salt og tilsæt kulør.

Serveres fx til frikadeller.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her