Logo

Pandeskade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glatrokken kaldes også Ska­de. Det er vingerne fra disse rombeformede fladfisk, man spiser. De fanges ikke længe­re i Kattegat, så man må nok bestille dem hos fiskehandle­ren. Kødet er imidlertid vel­smagende og man kan i dag støde på det i skaldyrssalater som fyld.
 
600 g skadevinger (rokkevinger)
8-12 skiver letsaltet flæsk
Fedtstof
Hvedemel
Mælk
Sennepspulver
Kærnemælk
Tilbehør: Kartofler eller rugbrød
 
Skadevingerne koges i letsaltet vand i ca. 20 min., til de er møre.
De skæres i mindre stykker.
Flæskeskiverne steges på panden.
De kogte skadevinger kommes ved og ristes let.
Der laves en hvid sauce af mælk, hvedemel og fedtstof.
Sennepspulveret røres ud i lidt kærne­mælk og dette tilsættes mælkesaucen. Sennepssaucen hældes over kød og fisk.
Pandeskade spises med kogte kartofler eller brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her