Logo

Pappa col pomodoro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g gammelt lyst brød
6 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
400 g flåede tomater
3-4 dl vand
½ spsk tomatpuré
1 spsk finthakket merian
salt og peber
100 g reven pecorino
 
Brødet skæres i små tern.
Hvidløg pilles og sauteres hele i 2 spsk olie til de er gyldne.
Tages nu op.
Tomaterne skæres i fine tern og hældes i gryden sammen ¾ af vandet,
tomatpuré, merian og en anelse salt.
Det hele koges op.
Brødternene tilsættes og det hele koges igennem under konstant omrøring og til brødet er hel udblødt.
Hvis det er nødvendigt tilsættes jævnligt lidt mere vand.
Brødet moses med gaffel, såfremt det ikke vil koge helt ud.
Suppen skal blive rimelig tyk i konsistens.
Suppen hældes i varme tallerkener og smages til med ost, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her